Kom bij het studententeam

Studententeam

Beauty Plants is op zoek naar studenten. Altijd en overal.

Beauty Plants is een hardgroeiend familiebedrijf, waarin een nieuwe jonge generatie het bedrijf verder uitbouwt. Met een flinke dosis ambitie wordt het bedrijf stap voor stap naar een hoger en professioneler niveau getild. En dat doet Beauty Plants vanuit haar eigen visie.

Wat kun je verwachten?

Bij Beauty Plants zijn de werkzaamheden extreem afwisselend. Als student zal je meedraaien in het afleverproces en productieproces. Bij het afleverproces horen werkzaamheden die nodig zijn tijdens de verkoop van de plant. Denk hierbij aan planten uitzoeken, stickers plakken, etiketten steken en bestellingen maken. Bij het productieproces horen alle werkzaamheden aan de planten die in de tussentijd nodig zijn. Denk hierbij aan oppotten, knippen en schoonmaken van planten.

Wij vinden fijne werkomstandigheden belangrijk. Waar mogelijk proberen we altijd op een prettige werkhoogte de werkzaamheden uit te voeren. Er wordt veel in teamverband gewerkt. Ook maken we onderscheid tussen ├ęcht mannenwerk en vrouwenwerk. Zo proberen we vrouwen wat meer knipwerk en stickerwerk te laten doen. Mannen zullen wat meer tilwerk verrichten met planten, banden en machines en rijden over het algemeen vaker heftruck.

Wat verwachten we van jou?

Bij Beauty Plants kun je als student goed verdienen. Tussen de 18-23 jaar verdien je c.a. 12 euro bruto per uur. Voorwaarde daarbij is dat je minimaal 1 doordeweekse dag in de week beschikbaar bent. Daarnaast verwachten we een goede discipline om de werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren. Via WhatsApp geef je eenvoudig door wanneer je komt werken. We werken met een proeftijd van 1 maand.

Heb je interesse?

Word je enthousiast van deze functie? Zie jij het als een uitdaging om samen met Beauty Plants de professionaliseringsslag te maken? Neem dan contact op met Tim Koene per mail via tim@beautyplants.nl.