Commercieel Medewerker

Commercieel

Beauty Plants is op zoek naar een Commercieel Medewerker

Werken bij een nieuwe generatie tuinbouwondernemers? Beauty Plants is een hard groeiend familiebedrijf, waarin een nieuwe jonge generatie het bedrijf verder uitbouwt. Met een flinke dosis ambitie wordt het bedrijf stap voor stap naar een hoger en professioneler niveau getild. En dat doet Beauty Plants vanuit haar eigen visie. We hebben een eigenzinnige kijk op de sierteelt. Op alle fronten willen we graag grenzen verleggen. In het assortiment. In de bedrijfsvoering. In de samenwerking met handelspartners. Als werkgever. Alleen door anders te denken kunnen we als relatief kleine speler excelleren in een wereldmarkt. En dat doen we.

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als Commercieel medewerker word je verantwoordelijk voor de interne orderafhandeling van Beauty Plants. Dat betekent dat je de dagelijkse orders bundelt, uitbesteed, controleert en afrondt. Je bent hét aanspreekpunt voor de werknemers met betrekking tot alle vragen over de orders. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de klant op tijd en in goede orde zijn bestelling ontvangt.

Daarnaast besteed je extern aandacht aan onze gewaardeerde klanten. Je maakt klantanalyses, je gaat gezellig langs, bespreekt verkoopcijfers en onderzoekt waar kansen liggen voor een betere samenwerking. Samen met de Sales Manager houd je de verkoopcijfers nauwlettend in de gaten. Loopt de verkoop volgens planning? Welke producten kunnen beter? Wellicht zijn er promoties, nieuwe klanten of extra verkoopkanalen nodig om de verkoop te stimuleren. Samen weeg je daarin de beste keuzes af. Op het moment dat jij op pad gaat naar klanten, pakt je collega de interne orderafhandeling op. Een mooie job met veel afwisseling.

Wij vragen

  • Een afgerond MBO-niveau 4 of HBO opleiding
  • Jouw energie is van toegevoegde waarde voor de werksfeer en gezelligheid binnen het team
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Sterke en daadkrachtige persoonlijkheid
  • Jouw pro-activiteit leidt tot nieuwe inzichten
  • Goede beheersing van Excel en Word 
  • Een gezonde dosis leergierigheid om de beste versie van jezelf te worden  

Wij bieden

Bij Beauty Plants hechten we veel waarde aan werkplezier. Hoe je het wendt of keert, werk is een ongelofelijk groot onderdeel van het leven. Dus deze tijd proberen we zo mooi mogelijk te maken. Ons team is in opbouw. Dat betekent dat je het vertrouwen krijgt om snel grote verantwoordelijkheden op je te nemen. Je krijgt veel vrijheid om van jouw baan een succes te maken. Het is een jong en gezellig team, waarbij we selectief zoeken naar karakters die écht bij het huidige team passen.

Naast een fijne werksfeer bieden wij uiteraard een bijpassend salaris. Goed werk moet goed beloond worden. Daarnaast doorgroeimogelijkheden, vrijdagmiddagborrels, uitjes en hopelijk een denkbeeldige rugzak vol met waardevolle ervaringen. 

Heb je interesse?

Wekt de visie van Beauty Plants jouw interesse en lijkt de functie jou meer dan leuk? Neem dan contact op met Stef Koene per mail via [email protected].