Junior teeltmanager

Operationeel manager

Beauty Plants is op zoek naar een Junior Teeltmanager

Beauty Plants is een hardgroeiend familiebedrijf, waarin een nieuwe jonge generatie het bedrijf verder uitbouwt. Met een flinke dosis ambitie wordt het bedrijf stap voor stap naar een hoger en professioneler niveau getild. En dat doet Beauty Plants vanuit haar eigen visie.

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als Junior Teeltmanager ben je medeverantwoordelijk voor de opkweek van de producten van Beauty Plants. Samen met de teeltmanager en gewasbeschermingsspecialist zorgen jullie ervoor dat de producten op de juiste wijze worden gekweekt. Dat betekent dat je alle ins en outs van de producten van Beauty Plants onder de knie leert krijgen. Belangrijke onderdelen daarbij zijn klimaat, water geven, hygiƫne en gewasbescherming. Je krijgt verschillende van deze onderdelen toegewezen waar je de verantwoordelijkheid over hebt. Denk daarbij aan de watergift van bepaalde producten, het scouten van het gewas en het zorgen voor schone teeltvakken.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als Junior Teeltmanager bevindt je je in en rond het gewas. Jouw dagen zijn altijd anders. Als Junior Teeltmanager acteer je namelijk reactief op hetgeen dat de planten nodig hebben. De planten staan centraal. Wel zijn er repeterende werkzaamheden zoals watergeven, scouten en mestbakken klaar maken. Buiten de repeterende werkzaamheden zijn de werkzaamheden afhankelijk van de groei van de producten.

Dit is wat we zoeken

Wie zoeken wij?

  • Jouw energie is van toegevoegde waarde voor de werksfeer en gezelligheid binnen het team
  • Jouw pro-activiteit leidt tot nieuwe inzichten
  • Jouw leergierigheid zorgt ervoor dat je snel op de hoogte bent van de werkprocedures

Wat neem je samengevat mee?

  • Een afgerond mbo-niveau 4 opleiding
  • Goede beheersing van Excel en Word
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Sterke en daadkrachtige persoonlijkheid
  • Flexibele instelling

Wat zijn mijn doorgroeimogelijkheden?

Doorgroeien kan zeker. Het is mogelijk om van Junior Teeltmanager door te groeien naar Teeltmanager. Daarbij krijg je de volledige verantwoordelijkheid over alle producten van Beauty Plants.

Wat hebben wij te bieden?

Beauty Plants wil graag de volgende stap maken, op weg naar verdere professionalisering. Het team is in opbouw. Dat betekent dat je het vertrouwen krijgt om snel grote verantwoordelijkheden op je te nemen. Je krijgt daarin veel vrijheid om van jouw baan een succes te maken. Ook kun je sparen voor extra vakantiedagen, ideaal. Daarnaast is het team van Beauty Plants vooral heel gezellig, jong en ambitieus.

Heb je interesse? Word je enthousiast van deze functie? Zie jij het als een uitdaging om samen met Beauty Plants de professionaliseringsslag te maken? Neem dan contact op met Tim Koene per mail via tim@beautyplants.nl.