Operationeel manager

Operationeel manager

Beauty Plants is op zoek naar een operationeel manager

Werken bij een nieuwe generatie tuinbouwondernemers? Beauty Plants is een hard groeiend familiebedrijf, waarin een nieuwe jonge generatie het bedrijf verder uitbouwt. Met een flinke dosis ambitie wordt het bedrijf stap voor stap naar een hoger en professioneler niveau getild. En dat doet Beauty Plants vanuit haar eigen visie. We hebben een eigenzinnige kijk op de sierteelt. Op alle fronten willen we graag grenzen verleggen. In het assortiment. In de bedrijfsvoering. In de samenwerking met handelspartners. Als werkgever. Alleen door anders te denken kunnen we als relatief kleine speler excelleren in een wereldmarkt. En dat doen we.

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als manager operations ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden bij Beauty Plants. Dat betekent dat je alle werkzaamheden voorbereid, personeel aanstuurt en de werkzaamheden controleert. Je bent hét aanspreekpunt voor de werknemers. Het is jouw verantwoordelijkheid dat er goed en efficiënt gewerkt wordt. Gedurende jouw werkdag zullen er vanzelf verschillende vragen, problemen en overige werkzaamheden op je bordje terecht komen. Dit vraagt om een flexibele instelling en snel kunnen schakelen.

Je bent een echte probleemoplosser en zorgt ervoor dat de mensen worden ontzorgt. Waar nodig zal je de planning wat bij moeten schaven. Waar liggen de prioriteiten? Je denkt continu twee stappen vooruit, zodat je precies weet wat het personeel kan doen als de werkzaamheden zijn afgerond. Je hebt contact met de verschillende uitzendbureaus over de mensen die je graag ter beschikking hebt.

 

Wij zoeken

  • Een afgerond MBO-niveau 4 opleiding
  • Jouw energie is van toegevoegde waarde voor de werksfeer en gezelligheid binnen het team
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Jouw pro-activiteit leidt tot nieuwe inzichten
  • Goede beheersing van Excel en Word
  • Een gezonde dosis leergierigheid om de beste versie van jezelf te worden  

 

 

Wij bieden

Bij Beauty Plants hechten we veel waarde aan werkplezier. Hoe je het wendt of keert, werk is een ongelofelijk groot onderdeel van het leven. Dus deze tijd proberen we zo mooi mogelijk te maken. Ons team is in opbouw. Dat betekent dat je het vertrouwen krijgt om snel grote verantwoordelijkheden op je te nemen. Je krijgt veel vrijheid om van jouw baan een succes te maken. Het is een jong en gezellig team, waarbij we selectief zoeken naar karakters die écht bij het huidige team passen.

Naast een fijne werksfeer bieden wij uiteraard een bijpassend salaris. Goed werk moet goed beloond worden. Daarnaast doorgroeimogelijkheden, vrijdagmiddagborrels, uitjes en hopelijk een denkbeeldige rugzak vol met waardevolle ervaringen. 

Heb je interesse?

Wekt de visie van Beauty Plants jouw interesse en lijkt de functie jou meer dan leuk? Neem dan contact op met Stef Koene per mail via [email protected].