Order picker

Order picker

Beauty Plants is op zoek naar een orderpicker

Beauty Plants is een hardgroeiend familiebedrijf, waarin een nieuwe jonge generatie het bedrijf verder uitbouwt. Met een flinke dosis ambitie wordt het bedrijf stap voor stap naar een hoger en professioneler niveau getild. En dat doet Beauty Plants vanuit haar eigen visie.

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van de bestellingen. Jij zorgt ervoor dat alle bestellingen op tijd klaar zijn. Tevens ben je ervoor verantwoordelijk dat de klant de juiste kwaliteit planten krijgt. Bestellingen zijn altijd anders. De klant kan namelijk zelf kiezen wat hij bestelt, hoeveel hij bestelt en in wat voor fust. Daarnaast kan de klant ervoor kiezen om een sticker op de pot te laten zetten. Dat vraagt om scherpte. De planten die je kunt gebruiken voor het orderpicken, worden op het systeem gedraaid. Dit is de voorraad. Naast het afhandelen van de bestellingen, ben je er ook voor verantwoordelijk dat er voldoende voorraad is. Voorraad maken gebeurt vaak in teamverband. Bij het maken van voorraad worden kwalitatief goede planten opgezocht en schoongemaakt. Hierna zijn de planten klaar voor verkoop.

Hoe ziet jouw dag eruit?

De werkdag begint met het checken van de voorraad. Je bepaalt of de voorraad voldoende zal zijn voor de bestellingen van vandaag. Vaak wordt in het begin van de week voorraad gedraaid, zodat er voldoende voorraad is voor de hele week. Afhankelijk van de hoeveelheid, bepaal je of jullie eerst voorraad gaan draaien of dat je gelijk kunt orderpicken. Met orderpicken ga je efficiënt te werk. Je houdt goed de verschillende aflevertijden in de gaten, zodat je begint met de bestellingen die ook als eerste op transport gaan. Daarnaast schakel je op tijd met de planning op het moment dat je extra mensen nodig hebt om de bestellingen op tijd af te krijgen. Timing is key!

Dit is wat we zoeken

Wie zoeken wij?

• Jouw energie is van toegevoegde waarde voor de werksfeer en gezelligheid binnen het team
• Jouw leergierigheid zorgt ervoor dat je snel op de hoogte bent van de werkprocedures
• Jouw oog voor detail zorgt ervoor dat klanten krijgen wat zij willen
• Je bent proactief en kunt goed samenwerken
• Dankzij jouw timing zijn alle orders op tijd bij de klant

Wat neem je samengevat mee?

• Een goede drive
• Goede communicatieve vaardigheden
• Sterke en daadkrachtige persoonlijkheid
• Flexibele instelling

Wat hebben wij te bieden?

Beauty Plants wil graag de volgende stap maken, op weg naar verdere professionalisering. Het team is in opbouw. Dat betekent dat je het vertrouwen krijgt om snel grote verantwoordelijkheden op je te nemen. Je krijgt daarin veel vrijheid om van jouw baan een succes te maken. Ook kun je sparen voor extra vakantiedagen, ideaal. Daarnaast is het team van Beauty Plants vooral heel gezellig, jong en ambitieus.

 

Heb je interesse? Word je enthousiast van deze functie? Zie jij het als een uitdaging om samen met Beauty Plants de professionaliseringsslag te maken? Neem dan contact op met Tim Koene per mail via tim@beautyplants.nl.